Front foto vintertid
Front foto vintertid
Front foto vintertid
Front foto vintertid
Front foto vintertid

Tag ét år eller to på Femmøller Efterskole

På Femmøller Efterskole vil et skoleår altid være præget af spændende projekter og mulighed for at udforske og arbejde både kreativt og projektorienteret, og har du har lyst til at gå linen helt ud og prøve et skoleår, hvor intet er som det plejer, har du mulighed for at vælge Projekt 10 i 10. klasse.

Femmøller Efterskole inviterer til et år med høj faglighed i både de boglige fag og i linjefagene.

Femmøller Efterskole inviterer til et år med høj faglighed i både de boglige fag og i linjefagene. Du får udfordrende og inspirerende undervisning, samt mulighed for at dygtiggøre dig. På Femmøller Efterskole skaber vi sammen et trygt efterskolemiljø, hvor du kan udvikle dig og højne din faglighed. Du finder skolen midt i det naturskønne Mols Bjerge tæt på skov og strand.

Hvad sker der på linjerne?

Skolens Esportselever tager på ture, hvor de skal opleve de professionelle spille kamp i CS:GO (Counter Strike: Global Offensive). I 2019 var vi en tur i Katowice og oplevede en af de store Major. Eleverne spiller selv med i turneringer og deltager bl.a. i LAN som NPF og TPNG. 

Styling og Tegning tager selvfølgelig også ud og oplever, hvordan fagene bruges ude i det danske hverdagsliv. Vi arbejder med spændende udstillinger og fremvisninger i løbet af året.

Som elev på vores Elektroniske-musik linje vil du i løbet af året komme ud og optræde på andre scener.

Vi har plads til alle – både til dem, der er vildt dygtige og har arbejdet med det deres interesse område i flere år, og til dem der f.eks. bare har stået og sunget i badet. Det vigtige er, at du har lyst og interesse for den linje, du vælger.

 

Hvorfor er Femmøller din efterskole?

  • På Femmøller Efterskole skaber vi trygge rammer for hver enkelt elev, og samtidig ser vi fællesskabet som den vigtigste ramme for efterskolelivet.

  • På Femmøller Efterskole bliver du set, både som den du er ”som dig selv” og som en del af fællesskabet.

  • På Femmøller Efterskole ser vi alle som selvstændige og værdifulde individer, der alle er betydningsfulde for fællesskabet.
På Femmøller Efterskole uddanner du dig til...

På Femmøller Efterskole uddanner du dig til at indtage samfundet og livet. Som et aktivt, unikt demokratisk menneske og verdensborger.

På Femmøller Efterskole fordyber du dig i ét linjefag med gennemsnitlig 12 timers undervisning i gennemsnit om ugen. Du har mulighed for at prøve et eller to andre linjefag, som valgfag. Valgfag er en måde hvor du kan kombinere dine interesser på tværs af linjerne. Du kan fx have Esport som dit linjefag og så prøve elektronisk musik og styling som valgfag. Valgfagene tilbydes som et modul pr. uge.

 

Femmøller Efterskole

Vi er en moderne efterskole med et levende kreativt læringsmiljø i en tryg social ramme. Du kan tage afgangsprøverne FP9 og FP10 eller du kan gå i vores prøvefri 10 klasse med fokus på iværksætteri, projektledelse og kommunikation.

Vi tilbyder linjefag i:

Esport CS:2

Læs mere

Esport LOL

Læs mere

Styling

Læs mere

Tegning

Læs mere

Elektronisk musik

Læs mere

Friluftsliv

Læs mere

Styling på Fri Fagskole

Læs mere

Grafisk Design på Fri Fagskole

læs mere

 

Ønsker du at søge om optagelse eller besøge vores efterskole, skal du blot bestille en fremvisning. Vi  afholder besøgsdage på udvalgte søndage i løbet af året.

Tæt på Aarhus, tæt på stranden, tæt på Mols Bjerge

Vi har kontortid på hverdage mellem:

kl. 8.30-10.00
kl. 10.30-12.00
kl. 13.00-15.30

tel:      86 36 24 00
mobil:  21 38 32 19

E-mail til kontoret:       fe@femmoeller.dk

Tæt på Aarhus, tæt på stranden, tæt på Mols Bjerge

Vi har kontortid på hverdage mellem:

kl. 8.30-10.00
kl. 10.30-12.00
kl. 13.00-15.30

tel:      86 36 24 00
mobil:  21 38 32 19

E-mail til kontoret:       fe@femmoeller.dk