Fag på Femmøller

Fag på Femmøller

Fag på Femmøller

Fag på Femmøller

Fag på Femmøller

Hos os har du mulighed for at aflægge de samme prøver som i folkeskolen.

Prøveforberedende fag

Prøvefagene består af dansk, engelsk, matematik og fysik og kemi hvor I som elever er delt på hold. I fagene arbejdes der også på tværs af holdene.

Alle har desuden faget "medborgerskab". Dette fag dækker fagområderne samfundsfag, historie og kristendomskundskab.

Som elev i 9. klasse skal du herudover vælge mellem forsætter tysk eller fransk.


For dig der går 10. klasse er både fysik-kemi og tysk/fransk valgfrie fag. Man kan kun vælge det sprog, man har haft i årene forud. Vær dog opmærksom på, at man begrænser sine muligheder for valg af ungdomsuddannelse, hvis man fravælger tysk/fransk.

 

Udover timerne på enten musik-, dans-, teater-elektronisk musik-, Filmdesign, Artdesign eller eSport, vælger du et valgfag.

Hvilke valgfag du kan vælge imellem skifter fra år til år. Her kan du vælge på tværs af linjerne dvs. du godt kan vælge f.eks. elektronisk musik, selvom du er meldt ind på teaterlinjen og omvendt.

Valgfag kan være f.eks. studieteknik og komposition, improvisation og teatersport, elektronisk musik, danseperformance, fysisk komik, MGK-forberedelse, skuespillerens arbejde med rollen, start dit eget band og sang, 3D-grafik og animation, eSport for begyndere, sangteknik m.fl.

 

Fællesundervisning består af morgensamlinger, kor, idræt og fællesmøde.

Til morgensamlinger vil vi synge og beskæftige os med fortælling.
Alle elever synger med i vores store kor.

Alle har også idræt. Vores idræt har en en form hvor vi også inddrager eleverne interesse for f.eks. dans og rytme-træning. Du kommer også til at arbejde med grund- og styrketræning, forskellige lege og spille bold, både fodbold, rundbold andre boldspil. For 9. kl. er idræt et udtræksfag, som de kan komme til afgangsprøve i.

På fællesmødet, bogruppemødet og kontaktgruppemødet vil vi målrettet arbejde med deltagelse i demokratiske processer. Når vi lever så mange sammen, er det vigtigt, at vi taler med hinanden om, hvad vi vil have ud af fællesskabet.

 

Bryd rytmen – hop på og tag et år på efterskole her hos os

Tæt på Århus, tæt på stranden, tæt på Mols bjerge, tæt på dine drømme

 

Vi har kontortid hverdage mellem

kl. 8.30-10.00
kl. 10.30-12.00
kl. 13.00-15.30

tlf.:      86 36 24 00
mobil: 21 38 32 19

E-mail til vagtlæreren: vagten@femmoeller.dk
E-mail til kontoret:       fe@femmoeller.dk