Bryd rytmen – tag på Femmøller Efterskole

Bryd rytmen – tag på Femmøller Efterskole

Bryd rytmen – tag på Femmøller Efterskole

Bryd rytmen – tag på Femmøller Efterskole

Bryd rytmen – tag på Femmøller Efterskole

 

Vi tilbyder linjefag i Esport, SoMe LAB, Design - tegning & tekstil, samt performancefagene:  rytmisk musik, elektronisk musik og  teater. 

 

På Femmøller Efterskole vil et skoleår altid være præget af kreativitet, projekter og rytmebrud, og har du har lyst til at gå linen helt ud og prøve et skoleår, hvor intet er som det plejer, har du mulighed for at vælge Projekt 10 i 10. klasse.

Femmøller Efterskole inviterer til et år med høj faglighed i både de boglige - og kreative fag. Du får udfordrende og inspirerende undervisning, samt mulighed for at dygtiggøre dig i performance. På Femmøller efterskole skaber vi sammen et trygt efterskolemiljø, hvor du kan udvikle dig. Du finder skolen midt i Molsbjerge tæt på skov og strand.

Du kommer i løbet af dit efterskoleåret til at få mulighed for at optræde på scener for tusindvis af fremmede mennesker. Ét af skoleårets højdepunkter er den fælles turné i foråret. Vores efterskole-turné varer i 3 hele uger, hvor vi spiller i Århus, Brøndby Vester og København. Vi spiller ca. 6 forestillinger i hver by, for både skoleklasser, tidligere elever og forældre.

Skolens eSportselever tager på tur hvor de skal opleve de professionelle spille kamp i CS:GO. Vi skal opleve en af de store Major. 

Man behøver ikke at have danset eller spillet teater hele sit liv for at komme ind på danse- eller teaterlinjen, eller tilsvarende have spillet fra femårsalderen for at komme ind på én af de to musiklinjer, rytmisk musik- eller elektronisk musiklinje. - Vi har plads til alle – både til dem, der er vildt dygtige og har arbejdet med det deres interesse i flere år, og til dem der f.eks. bare har stået og sunget i badet. Det vigtige er, at du har lyst og interesse for den linje du vælger.

Hvorfor er Femmøller din efterskole?

 

  • På Femmøller Efterskole skaber vi trygge rammer for hver enkelt elev, og samtidig ser vi fællesskabet som den vigtigste ramme for efterskolelivet.

  • På Femmøller Efterskole bliver du set, både som den du er ”som dig selv” og som en del af fællesskabet.

  • På Femmøller Efterskole ser vi alle som selvstændige og værdifulde individer der alle er betydningsfulde for fællesskabet.


På Femmøller Efterskole uddanner du dig til at indtage scenen og samfundet. Som et aktivt, unikt demokratisk menneske og verdensborger.


På Femmøller Efterskole fordyber du dig i ét linjefag. Du har mulighed for at prøve et eller to andre linjefag, som valgfag. Valgfag er en måde hvor du kan kombinere dine interesser på tværs af linjerne. Du kan fx have eSport som dit linjefag og så prøve elektronisk musik og SoMe LAB som valgfag. Valgafene tilbydes som et 2 timers modul pr. uge.


Ønsker du at søge om optagelse eller blot at besøge vores efterskole, skal du blot bestille en fremvisning på en af vores besøgsdag, som vi afholder på udvalgt søndage i løbet af året.

 

Femmøller Efterskole

Vi er en moderne efterskole med et levende kreativt læringsmiljø i en tryg social ramme. Du kan tage afgangsprøverne FP9 og FP10 eller du kan gå i vores prøvefri 10 klasse med fokus på iværksætteri, projektledelse og kommunikation.

Tæt på Århus, tæt på stranden, tæt på Mols bjerge, tæt på dine drømme

 

Vi har kontortid hverdage mellem

kl. 8.30-10.00
kl. 10.30-12.00
kl. 13.00-15.30

tlf.:      86 36 24 00
mobil: 21 38 32 19

E-mail til vagtlæreren: vagten@femmoeller.dk
E-mail til kontoret:       fe@femmoeller.dk