Teater

Hop med på vores hold af skønne, kreative og vilde elever, som elsker drama

 

Din teaterefterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

Teaterefterskole

 

Glæd dig til et år med tryk på, hvor du kommer til at møde en masse spændende mennesker også fra de andre linjer

  • Du får 8 timer teatertimer om ugen

  • Du bliver del af et kreativt hus, hvor du kan udfolde dig og gøre dine ideer til virkelighed

  • Du kommer til at spille på store professionelle scener på AFUK, TRAIN og POSTEN

 

UNDERVISNINGEN

Undervisningen hos os veksler mellem grundtræning, hvor vi øver os på skuespillerens arbejde og projekter, hvor du får erfaring med at skabe en forestilling fra bunden og spille den for et publikum.

 

Glæd dig f.eks. til vores første optræden i Aarhus Festuge, to forestillinger i efteråret, og vores store fælles turné med de andre linjer lige efter jul.

 

Alt sammen inden vi slutter året af med svendestykker, som er teaterlinjens eksamen. Her laver du, sammen med en mindre gruppe, jeres egen forestilling, hvor I bestemmer alt.

 

 

Undervejs i året, arbejder vi med:

  • Praktisk teaterarbejde: Skuespiltræning, samarbejdsøvelser m.m.

  • Teater-teori: Teaterhistorie, dramaturgi og manuskriptforståelse.

  • Produktioner: opsætning af forestillinger fra A til Z.

 

BLIV EN DEL AF TEATERMILJØET

Glæd dig også til ture af huset, hvor vi ser teater sammen. Vi nyder godt af at ligge så tæt på Aarhus og tager i teatret eller besøger skuespilduddannelser flere gange om året.

 

En vigtig del af teaterlinjen er at finde fodfæste som scenekunstner og blive i stand til at skabe sine egne forestillinger. Så glæd dig til at lære at føre dine ideer ud i livet og komme til at vide mere om, hvad der rører sig i teatermiljøet.

 

I år kommer til at møde:

  • Gæstelærere fra det professionelle teater

  • Studerende fra de danske scenekunstskoler (skuespiluddannelser)

  • Undervisere fra ungdomsuddannelser med teater

 

 

 

Bryd rytmen – ta´ et år på teater og drama efterskole hos os.

 

 

Vil du se skolen, så bestil en fremvisning her

 

 

Skal dit barn på teaterefterskole hos os?

Har du en teenager, som elsker teater og drama og gerne vil på efterskole i 9. eller 10. klasse? For os her på Femmøller er åbenhed og respekt vigtige begreber i et godt fællesskab. Foruden at få en unik mulighed for at udvikle sit skuespil, vil dit barn derfor også få styrket sin evne til at tage ansvar for sig selv og sine kammerater i løbet af året – og tage stilling til samfundet omkring sig. Derudover lægger vi vægt på at ruste vores elever til livet og til deres videre uddannelse via undervisningen.

 

Oplev kreativiteten sprudle her på Femmøller

Overvejer I at skrive din teenager op til et år på teaterefterskole her på Femmøller, er I meget velkomne til at komme og besøge os. Enten til Efterskolernes Dag eller Aften, ved et åbent hus-arrangement eller ved en privat rundvisning. Sådan et besøg er en uvurderlig investering i at opleve den helt særlige stemning, og hvordan kreativiteten sprudler i hverdagen hos os. Samtidig kan I få svar på alle jeres spørgsmål og møde vores lærere og skønne elever.

 

Se hvornår vi byder inden for til interesserede, kommende elever og forældre her på siden. I kan også melde jer til et arrangement med det samme ved at udfylde formularen.

 

 Din efterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

 
Design af C online