Teater

Hop med på vores hold af skønne, kreative og vilde elever, som elsker drama

 

Din teaterefterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

Teaterefterskole

På Femmøller handler teater og skuespil om meget mere end dét, som sker på scenen, når spotlyset er tændt og publikum er på plads. Som elev på vores teater efterskole bliver du udfordret til at bruge din historie og din personlighed, når du indtager en ny rolle. Du kommer også til at være med til at forme publikums oplevelse på andre måder. Hos os er teater en totaloplevelse, som du er med til at skabe.

Lyder skuespilteknik og teaterhistorie som noget med Shakespeare og støvede monologer for dig? Sådan er det ikke, når du vælger teater og drama her på efterskolen. Vi giver plads til det originale, til det skæve og til at eksperimentere – og vi giver plads til dine stjernedrømme. Undervejs kommer du med garanti til at opdage nye sider af dig selv, som gør dig til en endnu bedre skuespiller.
 

Vælg os fordi:

  • Vi har de vildeste elever, og laver en masse gak og gøgl
  • Du får chancen for at indtage scenen foran 4000 publikummer
  • Vi har det sjovt samtidig med, at vi tager teater alvorligt
  • Vores 6 teaterlærere brænder for at lære dig noget – om dig selv og om teater
  • Du får 8 linjetimer om ugen i gennemsnit – og mulighed for at få instrumental undervisning

Som dramaelev her på efterskolen får du også prøvet kræfter med alle dele af teaterets verden – både på scenen og i kulisserne. Du er nemlig med til at producere tre forestillinger helt fra bunden til vores årlige teaterfestival. I løbet af foråret tager vi på turné sammen med de andre linjer.

 

Vi glæder os til at se dig. 

 

Bryd rytmen – hop på og tag et år på teater og drama efterskole hos os.

 

Vil du se skolen, så bestil en fremvisning her

 

 

Skal dit barn på teaterefterskole hos os?

Har du en teenager, som elsker teater og drama og gerne vil på efterskole i 9. eller 10. klasse? For os her på Femmøller er åbenhed og respekt vigtige begreber i et godt fællesskab. Foruden at få en unik mulighed for at udvikle sit skuespil, vil dit barn derfor også få styrket sin evne til at tage ansvar for sig selv og sine kammerater i løbet af året – og tage stilling til samfundet omkring sig. Derudover lægger vi vægt på at ruste vores elever til livet og til deres videre uddannelse via undervisningen.

 

Oplev kreativiteten sprudle her på Femmøller

Overvejer I at skrive din teenager op til et år på teaterefterskole her på Femmøller, er I meget velkomne til at komme og besøge os. Enten til Efterskolernes Dag eller Aften, ved et åbent hus-arrangement eller ved en privat rundvisning. Sådan et besøg er en uvurderlig investering i at opleve den helt særlige stemning, og hvordan kreativiteten sprudler i hverdagen hos os. Samtidig kan I få svar på alle jeres spørgsmål og møde vores lærere og skønne elever.

 

Se hvornår vi byder inden for til interesserede, kommende elever og forældre her på siden. I kan også melde jer til et arrangement med det samme ved at udfylde formularen.

 

 Din efterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

 
Design af C online