Bryd rytmen – tag på Femmøller Efterskole

Tæt på Århus, tæt på stranden, tæt på Mols bjerge, tæt på dine drømme

Book en FREMVISNING her

 

Vi tilbyder linjefag i rytmisk musik, elektronisk musik, dans, teater, 3D - grafik og animation og eSport.

Vi giver plads til det originale, til eksperimenter, kunstnerisk vilje og til dine stjernedrømme.

Femmøller Efterskole er en moderne efterskole med et levende kreativt læringsmiljø i en tryg social ramme. Du kan tage afgangsprøverne FP9 og FP10 eller du kan gå i vores prøvefri 10 klasse med fokus på iværksætteri, projektledelse og kommunikation.

Det er let at komme til Femmøller uanset om du er fra Jylland, Sjælland, Grønland eller…

Skolen ligger kun 45 km fra Århus og bussen kører lige til døren. Skolen har plads til 100 elever og ligger i skønne naturomgivelser med Nationalpark Mols Bjerge som nabo.

Hvorfor er Femmøller din efterskole?

 

  • På Femmøller Efterskole skaber vi trygge rammer for hver enkelt elev, og samtidig ser vi fællesskabet som den vigtigste ramme for efterskolelivet.

  • På Femmøller Efterskole bliver du set, både som den du er ”som dig selv” og som en del af fællesskabet.

  • På Femmøller Efterskole ser vi alle som selvstændige og værdifulde individer der alle er betydningsfulde for fællesskabet.


På Femmøller Efterskole uddanner du dig til at indtage scenen og samfundet. Som et aktivt, unikt demokratisk menneske og verdensborger.


På Femmøller Efterskole fordyber du dig i ét linjefag. Du har mulighed for at prøve et eller to andre linjefag i særlige Cross Over uger. Cross Over er en måde hvor du kan kombinere dine interesser på tværs af linjerne. Du kan fx have 3D som dit linjefag og så prøve elektronisk musik og eSport i Cross Over.


Vi er din musikefterskoledanseefterskoleteaterefterskole, elektronisk musikefterskole, 3D-efterskole og eSportsefterskole i Jylland.


Ønsker du at søge om optagelse eller at en bestille en fremvisning, skal du blot tilmelde dig til en besøgsdag, som vi afholder på udvalgt søndage i løbet af året.

 

Book en FREMVISNING 

 
Design af C online