Musiklinje

MUSIKLASKE DRØMME UDLEVES HER

 

Din musikefterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

 

Du får præcis det år du ønsker dig, når du går på musiklinien på Femmøller Efterskole.

Med udgangspunkt i dine ønsker og drømme, kan du specialisere dig i en lang række musiklaske områder.

Vi skræddersyr nemlig et individuelt musikforløb sammen med dig.

I starten af året er vi nysgerrige på hvem du er, hvad dine ønsker, drømme og behov er i forhold til din egen musikalske udvikling. Her forsøger vi også at hjælpe med at åbne dine øjne for nye muligheder du måske ikke vidste eksisterede.

På baggrund af en personlig samtale med en af vores dygtige musiklærere, samarbejder vi om at lægge en læringsplan for året; og det uanset om dine drømme går i retning af de store scener, eller om du blot ønsker at hygge dig med musik på hobbyplan.

I løbet af året vil der løbende være samtaler, hvor vi i fællesskab og sikrer os at vi er på sporet og følger planen. Hvis behovene ændrer sig undervejs, og der opstår nye idéer, tilpasser vi planen.

Som elev på vores musiklinie, er det ikke dit musiklaske talent der er afgørende. Det centrale er din lyst til at udforske din identitet og dit potentiale som musiker eller sanger.

Som du jo ved, er musik allersjovest når du er en del af et fællesskab, og en stor del af det at gå på musiklinien, er de stærke musikalske fælleskaber vi skaber sammen.

Du vil i løbet af året indgå i obligatoriske fællesforløb, som vi har vurderet er nødvendige for at du får det optimale ud af dit musiklaske år.

  • I vores fællesforløb får du en masse grundtræning i vigtige musikalske discipliner
  • I vores specialiseringsfag får du mulighed for at vælge musikalsk retning og fokus
  • I vores workshops bliver du inspireret, er kreativ og bliver udfordret

Eksempler på fællesforløb: Sammenspilsforløb, rytmisk grundtræning, kor, nodelære, sceneperformance

Eksempler på specialiseringsfag: Unplugged sammenspil, vokal fokus, musikforståelse, teori og hørelære, instrumental clinic.

Eksempler på workshops: Genreworkshop, f. eks. sambaworkshop, heavyworkshop, reggeaworkshop, workshop om musikbrancen, gæstelærer workshop.

Er du til MGK, musikuddannelse og professionel musikkarriere? Ønsker du at finde ud af hvad du vil med musikken? Ønsker du at spille hyggemusik på hobbyplan? Ønsker du at spille i band så meget som muligt? Drømmer du om at udvide din musikteoretiske og musikhistoriske viden? Vil du løfte din sangstemme til et højere niveau?


Alle typer er velkomne på vores musiklinie, kun fantasien sætter grænser!Vil du se skolen eller vil du søge om optagelse, så bestil en fremvisning her

Efterskole med musik og sang
Nogle af ingredienserne til dit kommende musikalske drømmeår kunne være:

Du spiller fede koncerter på store scener

Du får hjælp til at lære at komponere musik

Du indspiller i vores professionelle indspilningsstudie

Du udgiver og promoverer den musik du indspiller

Du øver i vores 3 store veludstyrede øvelokaler

Du møder andre unge musiknørder, og danner fritidsbands

Hvis du er sanger trænes du indgående i hvordan din stemmes potentiale foldes ud

Du samarbejder med de dygtige elever på vores elektroniske musiklinie, om skabelse af musik

Du samarbejder med elever fra vores danse, teater og 3D linie om musikvideoproduktion

Du kan få undervisning i dit instrument

Du oplever koncerter med inspirerende bands og orkestre

Du spiller skolekoncerter, måske på din tidligere skole?

 

 

 

Kom og prøv os af, tag en snak med os, og lad os sammen finde ud af hvordan vi laver et fedt musiklask år, også for dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende, og høre om netop dine musiklaske drømme. Vi er overbeviste om, at vi kan samarbejde om at mange af dem bliver til virkelighed!

 

 

Hvad får dit barn ud af et år på vores musiklinje?

Musiklinjen er sammen med vores eSport, 3D-, danse-teater- og elektronisk musiklinje med til at tegne skolens profil. Vælger dit barn at tage sin 9. eller 10. klasse her på Femmøller med musik som linjefag får han eller hun et bredt musikalsk fundament samtidig med, at han/hun bliver en del af den dannelse og det stærke fællesskab, der kendetegner efterskoleprojektet. Det betyder, at dit barn kommer til at udvikle sin identitet og retning i livet både musikalsk og som menneske efter et år på vores musiklinje.

 

Samspil og sang på efterskolenSamspil og sang på efterskolen

 

Fakta om undervisningen på musiklinjen

Allerede når I tilmelder barnet, vælger I musiklinjen eller en af vores andre linjefag. Der er undervisning 8 timer om ugen på linjefaget fra sommerferien og frem til vinterferien i gennemsnit. Derefter arbejder vi intensivt med vores turné. Undervisningen kan desuden suppleres med instrumental undervisning eller et eller flere af vores specialiseringsfag.

Har I spørgsmål til vores musiklinje, eller er I nysgerrige efter at opleve stemningen her på skolen, er I velkomne til Efterskolernes dag. I kan også ringe til os og aftale en tid til en rundvisning.

 

 Din musikefterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

 
Design af C online