Instrumentalundervisning

På Femmøller Efterskole kan man tilvælge individuel instrumentalundervisning.

Instrumentalundervisning

 

Vil du fylde dit år på efterskole hos os med endnu mere musik? Har du altid drømt om, at være den, der fyrer den fede tromme- eller guitarsolo af – eller måske tryllebinder publikum med din stemme?

Uanset om du vælger eSport, musik, dans, teater, elektroniskmusik eller 3D her på Femmøller Efterskole, har du mulighed for at få individuel undervisning på dit instrument.

Tilbuddet ligger uden for den almindelige undervisning og er både for dig, der har spillet i mange år og dig, som måske altid har drømt at kunne spille på et instrument. Undervisningen tager nemlig afsæt lige præcis dér, hvor du er musikalsk her og nu. Og det er erfarne lærere, som typisk er uddannet på konservatoriet, der kommer til at undervise dig.

Du kan få instrumentalundervisning på:

  • Guitar
  • Bas
  • Klaver
  • Trommer
  • Sang

Allerede inden du ankommer første skoledag, kan du tilmelde dig instrumentalundervisningen. Så er du sikret undervisning på dit instrument i alle ”almindelige” uger i løbet af dit år på musik efterskole hos os.

 

Fakta om instrumentalundervisning på Femmøller

Instrumentalundervisningen her på Femmøller ligger ud over det almindelige efterskole-tilbud. Det betyder, at du som forælder vil blive opkrævet for et halv år forud efter vilkår, der er sammenlignelige med den kommunale musikskole.

Har I spørgsmål til den individuelle instrumentalundervisning, er I velkommen til at ringe til os for at høre nærmere.

Klik her for at høre et eksempel på et elektronisk musiknummer lavet af Julie fra Femmøller play på soundcloud

 

Se videoen fra Femmøller Efterskoles mesterskaber i luftguitar nedenfor

 
Design af C online