Til forældre

Her finder du informationer og links til igangværende skoleår

 Some description

Skal dit barn på musikefterskole, danseefterskole, teaterefterskole, elektronisk musikefterskole eller 3Defterskole hos os?

Har du en teenager, som elsker musikdansteater - dramaelektronisk musik eller 3D-grafik og animation og gerne vil på efterskole i 9. eller 10. klasse? For os her på Femmøller er åbenhed og respekt vigtige begreber i et godt fællesskab. Foruden at få en unik mulighed for at udvikle sin musikalitet, danseevner eller sit skuespil, vil dit barn derfor også få styrket sin evne til at tage ansvar for sig selv og sine kammerater i løbet af året – og tage stilling til samfundet omkring sig. Derudover lægger vi vægt på at ruste vores elever til livet og til deres videre uddannelse via undervisningen.

 

Oplev kreativiteten sprudle her på Femmøller

Overvejer I at skrive din teenager op til et år på teater efterskole her på Femmøller, er I meget velkomne til at komme og besøge os. Enten til Efterskolernes Dag, ved at åbent hus-arrangement eller ved en privat rundvisning. Sådan et besøg er en uvurderlig investering i at opleve den helt særlige stemning, og hvordan kreativiteten sprudler i hverdagen hos os. Samtidig kan I få svar på alle jeres spørgsmål og møde vores lærere og skønne elever.

Se hvornår vi byder inden for til interesserede, kommende elever og forældre her på siden. I kan også melde jer til et arrangement med det samme ved at udfylde formularen.

 

 

Pædagogik på Femmøller

På Femmøller Efterskole ønsker vi at skabe udvikling for de unge mennesker.

Det betyder, at vi i hverdagen arbejder udviklingsorienteret i forhold til eleverne. Vores vigtigste pædagogiske værktøj er samtalen, idet vi tror på, at udvikling sker gennem dialog, forståelse og beslutning.

Dette betyder, at hvis vi har en situation, hvor en elev ikke lever op til husordenen, griber vi det mulighedsorienteret an ved at indlede en dialog.

Målet med dialogen er at skabe den nødvendige forandring eller beslutning hos eleven. Denne dialog er typisk mellem kontaktlæreren og eleven. Senere kan det være, at skolens ledelse inddrages og at forældrene inddrages. Målet er det samme – at skabe den nødvendige forandring.

Det er også nogle gange nødvendigt at bede en elev tage hjem for at snakke med forældrene eller bede forældrene komme på skole – for at disse kan bidrage til at skabe den nødvendige forandring.

Ved grov eller gentagen overtrædelse af husordenen kan det være nødven­digt med time-out indtil en direkte dialog mellem alle implicerede parter kan gennemføres.

Hjemsendelse eller afbrydelse af samarbejdet forsøges i videst muligt omfang undgået men kan være nødvendig, når videre samarbejde ikke giver mening, eller hvis skolen vurderer, at opgaven er af en karakter, der kræver anden håndtering end den, der kan gives af efterskolen.

 

Se her om vi har ledige pladser Some description 

Beregn prisen for efterskoleopholdet på efterskole.dk

Sådan ansøger du om en plads

Vi fremviser gerne skolen og 12 gange om året afholder vi informationsmøder

Vi holder Åbenthus arrangement bl.a. til Efterskolernes dag og aften

 

Går dit barn allerede på Femmøller Efterskole og ønsker at blive optaget som 2. årselev skal I ansøge herom

 

Til årgang 16/17

Førsteskoledag er søndag den 14. august 2016

Some description

Skolekontrakt

Velkomstbrev

Informationshæfte

Information om Projekt 10

Brobygning

Valgfag og Instrumental undervisning

Kalender 16/17

Donationer - Donation til efterskolen / Filmmaraton til eleverne

 

Nyhedsbreve sendes ud via Intra. 

 

Afslutningsdag lørdag d. 1. juli kl. 13-17

 

 

 

Din efterskole i Jylland - Book en FREMVISNING  

 
Design af C online