Rytmebrud

Den daglige rytme og brud på rytmen

Din efterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

Som elev på Femmøller Efterskole har du en hverdag med en god rytme. 

Når du søger optagelse, vælger du mellem skolens musiklinjedanselinjeteaterlinje, elektronisk musiklinje, 3D - grafik og animation eller eSport og den linje følger du hele året. På den måde lærer du de andre elever og lærerne på din linje godt at kende og der er tid til, at du udvikler dig indenfor den linje, du har valgt.

Så har du de samme boglige fag og prøver på Femmøller, som du kender fra Folkeskolen og andre skoler.

Derudover har alle elever kor, idræt, morgensamling, fællestime, daglig rengøring og 2 ugers køkkenpraktik.

Når du har fri, kan du bruge alle skolens faciliteter - musiklokalerne, musikstudiet, teatersalen, de kreative værksteder osv.

Vi lægger vægt på, at dagligdagen har en god rytme og der både er tid til at arbejde koncentreret og tid til at slappe af ved Femmøller strand eller i vores have.

Nogle gange bryder vi rytmen! Så laver vi dage ud af huset, vender skemaet på hovedet og gør noget helt andet end vi plejer. Måske tager vi til Århus og laver streetart. Måske laver vi Stomp en hel dag eller noget helt tredje...

Har du en kreativ iværksætter i maven? Elsker du at få ideer og føre vilde projekter ud i livet?  Har du har lyst til at gå linen helt ud og prøve et skoleår, hvor intet er som det plejer, har du mulighed for at vælge Projekt10 i 10.klasse. - Projekt 10 

 

Bryd rytmen – hop på og tag et år på musikefterskole, danseefterskole, teaterefterskole, elektronisk musikefterskole, 3D-grafik og animation eller eSportsefterskole hos os.

 

Din efterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

 

 

 
Design af C online