efterskole med eSport

lad dine drømme flyve - få det vildeste år med CS:GO

kom og bliv en del af Danmarks skarpeste efterskole eSport team, for dig der skal gå i 10. klasse og som virkelig drømmer om en anderledes måde at gå i skole på og samtidig at forene din interesse for CS:GOundefined

For optagelse på linjen skal du udfylde vores fremvisningsformular.

 

Som elev på vores eSport team får du pr. uge undervisning i:
• 12 timer spiltræning
• 5 timer fysisk træning
• 2 timer analyse/teknik
• 3 timer dansk
• 3 timer matematik
• 3 timer engelsk
• 2 timer medborgerskab

Den boglige undervisningen forbereder dig til FP10 - Folkeskolens afsluttende prøver i 10. kl.

Undervisningen på eSport teamet forbereder dig til en karriere inden for eSport.

Du får høj faglighed, spændende og aktuel undervisning.
Du får et helt særligt eSports tilbud, hvor du sammen med dine teamkammerater og skolens professionelle eSportsunderviser spiller i skolens træningslokale udstyret med professionel setup.
Vi har taktik-lokale til indøvelse af taktikker og analyser.

Du skal deltage i forskellige turneringer i løbet af dit efterskoleår sammen med dit team. Men inden da skal I selvfølgelig på træningstuné. I 6 uger bryder vi skemaet op og går i skarp træning. De tre første uger træner vi i efterskolens træningslokale. Herefter skal I med rundt til de 4 største byer i Danmark, hvor I spiller kampe mod de lokale eSportshold.

Du skal være forberedt på også at bruge flere weekender i løbet af året til LAN og turneringer.

 

Vi tilbyder denne unikke mulighed for, at du kan kombinere din interesse for CS:GO og samtidig få et år på efterskole i 10. klasse.

Vi tilbyder denne linje i samarbejde med eSports Service og Game sports College

Femmøller Efterskole er en boglig- og kreativ efterskole for dig med interesse for eSport.

 

Din underviser på eSport-linjen er Kasper Stoustrup Petersen

undefined

Jeg hedder Kasper, er 25 år og lever og ånder for eSport. Jeg har en kandidatgrad i idræt og samfundsfag og har skrevet speciale om eSport som sportsgren i samarbejde med Astralis.
Jeg er et konkurrencemenneske med stort K og elsker alverdens sport og spil både med og uden PC – selvfølgelig med CS:GO som favorit med over 1000 timer spillet.
Som din underviser i eSport og særligt CS:GO lægger jeg vægt på den professionelle tilgang med inspiration fra sportens verden, hvor præstationsoptimering, sportspsykologi og kost og sundhed er nøgleord.
Jeg vil dygtiggøre dig som spiller, kommunikatør og holdspiller, hvor inspirerende omgivelser, et stærkt socialt sammenhold og målrettet træning, har til formål at optimere din præstation til det ypperste og være første skridt på din vej mod drømmen om en tilværelse som
professionel eSport-atlet.

 
Design af C online