Elektronisk Musiklinje

Kunne du tænke dig at komponere og performe elektronisk musik?

 

Din E-musikefterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

Efterskole med elektronisk musiklinje

 

Laptop og kreativitet

Femmøller Efterskole tilbyder linjefaget elektronisk musik med dybdegående kompositorisk undervisning.

Du vil blive udfordret kreativt gennem opgavebaseret og individuel undervisning. 

Vi skal eksperimentere, spille og lære med udgangspunkt i lyd – og vi skal prøve at sprænge rammerne for elektronisk performance.

Her er din mulighed for at være med til at definere en ny linje, som en af de første generationer af elektroniske musikere på Femmøller Efterskole.

 

undefined

 

Gear og grej

Du skal bare medbringe din egen laptop, så får du kvit og frit en ”Ableton Live 9 Intro” licens, som du kan tage med dig når du forlader skolen. Til færdiggørelse af større projekter, kan du benytte dig af vores 2 studier (det store indspilningsstudie (A) og vores mindre produktionsstudie (B), hvor de store softwarepakker ligger på arbejdsmaskinerne. Der ud over kan du bruge alle skolens analoge instrumenter ligefra flygel til fløjte. Vores arbejdsrum råder selvfølgelig også over headphones, lydkort, keyboards, controllers osv.

Vi arbejder som udgangspunkt i

  • Ableton Live
  • Reaper
  • Logic

  

 

 

 

Samarbejde og nye horisonter

På den elektroniske musiklinje samarbejder vi også med skolens (analoge)musiklinje. Vi laver projekter der  inddrager teaterlinjen eller danselinjen. Vi laver også koncerter og andre former for performance udenfor for skolen.

Vi arbejder hele tiden med at udvide vores samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner og kreative vækstlag i Danmark. 

 Elektronisk musik på efterskole

Vi glæder os til at se dig. 

 

Bryd rytmen – hop på og tag et år på elektronisk musikefterskole hos os.

 

Vil du se skolen, så bestil en fremvisning her

 

 

Hvad får dit barn ud af et år på vores elektroniske musikefterskole?

Elektronisk musiklinjen er sammen med vores danse-teater- og musiklinje med til at tegne skolens profil. Vælger dit barn at tage sin 9. eller 10. klasse her på Femmøller med musik som linjefag får han eller hun et bredt musikalsk fundament samtidig med, at han/hun bliver en del af den dannelse og det stærke fællesskab, der kendetegner efterskoleprojektet. Det betyder, at dit barn kommer til at udvikle sin identitet og retning i livet både musikalsk og som menneske efter et år på vores musiklinje.
 

Fakta om undervisningen på elektronisk musiklinjen

Allerede når I tilmelder barnet, vælger I elektronisk musiklinjen eller en af vores andre linjefag. Der er undervisning 8 timer om ugen på linjefaget fra sommerferien og frem til vinterferien i gennemsnit. Der udover arbejder vi intensivt med vores turné. Undervisningen kan desuden suppleres med instrumental undervisning eller et eller flere af vores specialiseringsfag.

Har I spørgsmål til vores elektroniske musiklinje, eller er I nysgerrige efter at opleve stemningen her på skolen, er I velkomne til at besøge os en søndag til Informationsmøde eller til Efterskolernesaften. I kan også skrive eller ringe til os og aftale en tid til en fremvisning.

 

Klik her for at høre et eksempel på et elektronisk musiknummer lavet af Anton Femmøller

play på soundcloud 

 

De elektroniske musikere har lavet musikken og danserne på danselinjen koregrafien til den flotte forstilling

DUALIS

 

Forestilling

 

 Din efterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

 

 
Design af C online