Dans

Man behøver ikke at have danset hele sit liv for at komme ind på danselinjen

 

Din danseefterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

Dans på vores efterskole

Femmøller Efterskole inviterer dig til et år med høj faglighed i de boglige fag og udfordrende, inspirerende danseperformance. 

- Vi har plads til alle – både dem, der er vildt dygtige og har arbejdet med dans i mange år, og dem der har danset hjemme foran spejlet. Det vigtige er, at du har interesse for linjen. 

Her bliver du en del af et trygt fællesskab og et inspirerende skolemiljø. Der er plads til det originale, til eksperimenter, til stjernedrømme og kunstnerisk vilje.

På Femmøller Efterskole brydes rytmen! Efterskoleåret er afvekslende. Der er perioder med rutiner og genkendelighed og andre perioder hvor skemaet vendes på hoved. Måske går turen til Århus, hvor du er med til at lave StreetArt, Stomp eller FlashMobs… Hvad vil du?

På Femmøller Efterskole uddanner du dig til at indtage scenen og samfundet.   

 

Danselinje

Vil du gerne udfordres og have det sjovt med dans? Vil du gerne svede, breake og funke? Så er danselinjen stedet for dig!

På danselinjen mødes dem, der brænder igennem for dansen. Du kommer til at arbejde med mange forskellige genrer og vi søger hele tiden at udvikle netop dine evner.

”Det er ligesom at være kreativ i sin krop og en fed måde at skabe sig på” – Christiane

 

 

 Din efterskole i Jylland - Book en FREMVISNING

 

 

Se danseelevernes egen video nedenfor

 
Design af C online